Huis te koop

289000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11403137
Immoweb code : 11403137

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
715 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op 715 m² in het har

Deze ruime gelijkvloerse woning is gelegen in Wingene, in een rustige woonwijk in een doodlopende straat. De centrale ligging is zeer praktisch gezien de nabijheid van sport en recreatiemogelijkheden, school, openbaar vervoer, groot warenhuizen, ..

Indeling: Inkomhal met gastentoilet, lichte en ruime woonkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken, die direct grenst aan de woonkamer, is basis ingericht en kan met wat renovatiewerkzaamheden worden omgetoverd tot een moderne, functionele ruimte waar koken een plezier wordt. Vanuit de keuken is via de achterdeur ook toegang tot de tuin en de veranda. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbele lavabo en ligbad. De ruime garage is inpandig. De zolder is geïsoleerd en bereikbaar via een schuiftrap.

Het grootste deel van de tuin is georiënteerd op het zuidoosten, daar is er het grasplein ingericht met fruitbomen en enkele tuinhuisjes. De voortuin grenst aan de woonkamer, aan de straatkant en deze geniet zuid west oriëntatie. Daardoor heb je ook ' s avonds de zon in je woonkamer.

Deze woning is ideaal voor iemand die gelijkvloers wilt wonen op een centrale centrumligging.

Troeven
+ badkamer en slaapkamers zijn gelijkvloers
+ grote inpandige garage
+ parkeren op eigen terrein
+ geen renovatieverplichting

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse op 050703435 (Jolien/Louise)

Neem contact op