Huis te koop

695000€

4 slaapkamers 295 vierkante meters

Immoweb code : 11312709
Immoweb code : 11312709

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
295 vierkante meters bewoonbare ruimte
1560 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met riante tuin

In een uiterst rustig en doch centraal gelegen autoluwe straat in het landelijke gedeelte van de gemeente Herent, met een perfecte verbinding naar zowel Brussel als Mechelen en op een zucht van het centrum van Leuven, zijn wij verheugd deze ruime gezinswoning, met als bouwjaar 1991 en met een gevelbreedte van maar liefst 10,5 m, te koop aan te bieden.
Dit energiezuinig eigendom met een grondoppervlakte van 15a 60ca en een nuttig bewoonbare oppervlakte van 295 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een gastentoilet, een technische ruimte, een riante living van ruim 58 m² uitgevend op de prachtige tuin, een keuken en een wasplaats. Verder beschikt deze woning nog op het gelijkvloers over een inpandige garage voor twee wagen met zowel een automatische sectionale poort langs de staatzijde als langs de tuin. De eerste verdieping telt een nachthal, vier volwaardige slaapkamers en een badkamer. Bovendien is deze woning ook nog voorzien van een ruime zolder en een tuin, achteraan afgebakend door velden en weilanden, waar het heerlijk vertoeven is.
Kortom, voor wie zoekt naar ruimte zowel binnenshuis als buiten, is dit energiezuinig eigendom op een toplocatie een ware opportuniteit.

Neem contact op