Huis te koop

1050000€

6 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11320917
Immoweb code : 11320917

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime woning met 5 slaapkamers

Ideaal gelegen nabij Heydenberg en Square Levie, biedt deze ruime en charmante woning een ideale leefomgeving die zowel praktisch als inspirerend is. Met alle voordelen van het stadsleven en tegelijkertijd een vredige sfeer behoudend, is deze eigendom een waar juweel met talloze mogelijkheden.

Deze veelzijdige woning leent zich perfect voor een harmonieuze combinatie van een gezinswoning en een professionele ruimte voor een vrij beroep. Met ruime leefruimtes, inclusief 5 comfortabele slaapkamers, meerdere badkamers en toiletten, evenals 3 terrassen en een tuin, biedt het een perfecte balans tussen privacy en gezelligheid.

Recent gerenoveerd, profiteert deze woning van zorgvuldige modernisering, met name met een recent gerenoveerde achtergevel, een herontworpen badkamer en keuken. Deze verbeteringen garanderen hedendaags comfort terwijl het authentieke karakter van de woning behouden blijft.

Ideaal voor een groot gezin of voor degenen die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit, vertegenwoordigt deze woning een zeldzame kans op de vastgoedmarkt. Aarzel niet om het te bezoeken om al zijn troeven te ontdekken. De energieprestatie in klasse E+ (uit te voeren vóór de werkzaamheden) is indicatief voor het verbeteringspotentieel.

Neem contact op