Huis te koop

1595000€

4 slaapkamers 448 vierkante meters

Immoweb code : 11370699
Immoweb code : 11370699

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
448 vierkante meters bewoonbare ruimte
1946 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige parel ( A ) met prachtig uitgestrekt zicht

In 2006 werd deze woning volgens de regels van de kunst gebouwd met een energielabel A, dit met oog voor een duurzame en hoogwaardige afwerking, energiezuinigheid en een prachtig vergezicht als grootste troef. Blauwe hardsteen (Carrières du Hainaut), Oude Brugse moef en Carrara marmer zijn een greep uit de gebruikte materialen, die de kwalitatieve afwerking typeren. De woning is gelegen op een magnifiek perceel van 1.946 m², en dit enerzijds naast een bosje en aan de achterzijde uitkijkend op agrarisch gebied, wat zorgt voor een beschermd onbelemmerd zicht.

0: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, woon- en eetkamer met gashaard, in 2014 vernieuwde open keuken voorzien van nodige toestellen (twee ovens, stoomoven, koffiemachine, bordenwarmers...) en ontbijthoek. Vanuit de leefruimtes is er onmiddellijk contact en toegang met/tot de tuin. De wasberging en dubbele garage vervolledigen de gelijkvloerse verdieping.

+1: via de exclusieve wenteltrap vervaardigt uit inox en blauwe hardsteen bereiken we de 1ste verdieping die plaats biedt aan een mastersuite - slaapkamer, dressing en badkamer (ligbad van Jacuzzi, douche/hamam en dubbele wastafel), drie slaapkamers (36, 15 en 11 m²) en een badkamer met douche/hamam.

+2: zolderruimte, mogelijkheid om te vormen tot extra woonruimte.

Het perceel wordt verder nog gekenmerkt door een bijgebouwtje, twee terrassen, volwassen beplanting en een muziekinstallatie. Naast de dubbele inpandige garage is er nog plaats voor minstens 4 wagens o

Neem contact op