Huis te koop

549000€

6 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 11404356
Immoweb code : 11404356

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
241 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met mogelijkheid praktijk

Deze ruime woning op een toplocatie is perfect voor een thuiskantoor, praktijk, kangoeroewonen of grote gezinnen! De goed geïsoleerde woning (EPC B) ligt in een rustige straat met een mobiscore van 8,7. Winkels, scholen, openbaar vervoer en de oprit naar Wommelgem zijn op loopafstand.

Op de begane grond is er een ruime inkomhal met berging en vestiaire, een wasplaats/berging met veel opbergruimte, een grote praktijk- of kantoorruimte met apart toilet en een aparte ingang met wachtruimte, plus twee kamers met toegang tot de tuin.

De eerste verdieping biedt een vernieuwd gastentoilet, een ruime en lichte leefruimte met parketvloer en vloerverwarming, een leefkeuken met groot kook- en waseiland, alle nodige toestellen en directe toegang tot een ruim en zonnig terras.

Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer met douche en bad. De afgewerkte zolderkamer op de derde verdieping heeft een nieuw dak met nieuwe veluxramen.

Deze woning is door de jaren heen grondig uitgebreid en vernieuwd, met onder andere een grote uitbreiding en renovatie door de vorige eigenaars, en nadien renovatie van de leefruimte inclusief vloerverwarming en kasten (2019), vernieuwing van de hal en gastentoilet (2019), een nieuwe badkamer (2019), een nieuw dak en afwerking van de zolder (2018), vernieuwd terras, zonnepanelen, tuin en gevelbekleding (2024), en een nieuwe cv-ketel (2019).
Meer info via www.deboerenparnters.be

Neem contact op