Huis te koop

324000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11407034
Immoweb code : 11407034

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
404 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren halfopen woning met 3 slks, tuin, garage en ...

Te renoveren halfopen woning met 3 slks, tuin, garage en atelier in Wommelgem !


Unieke Renovatiekans: Toffe Woning op uitstekende locatie in Wommelgem!

Dit eigendom wacht op een nieuwe eigenaar die klaar is om zijn stempel te drukken.
Ze is gunstig gelegen nabij winkels, bakkers, openbaar vervoer, scholen en belangrijke invalswegen alsook nabij het groene Fort.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar zowel een badkamer als de keuken. Van daaruit komt u in de lichtrijke leefruimte die mogelijk uitgebreid kan worden met een aangrenzende kamer, die ook kan dienen als een gezellige keuken. Een extra troef is de aansluitende veranda, ideaal om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal die toegang biedt tot 3 slaapkamers van verschillende groottes (7m²/8,5m²/17m²) en een berging. De zolder (25m²) biedt een uitstekende opslagruimte, wat altijd handig is.

De woning beschikt ook over een garage (25m²) en een atelier (35m²), waardoor er veel mogelijkheden zijn voor hobby's, opslag of zelfs als werkruimte.

Met een beetje visie en renovatie kan deze woning worden omgetoverd tot een droomhuis op een geweldige locatie. Mis deze unieke kans niet om een eigendom te verwerven met zoveel potentieel!

De woning is renovatie plichtig.

Troeven:
+ Veel renovatiemogelijkheden
+ 3 slaapkamers
+ Garage
+ Atelier
+ Leuke, ruime tuin
+ Centrale locatie in Wommelgem

Int...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op