Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11302911
Immoweb code : 11302911

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
114 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare ruime woning met 4 slaapkamers en leuke stadstu

CONTACT: Laura via 0473 41 35 62 of mail naar [email protected]

Verkoop door particulier

MOBISCORE: 8,9/10
EPC-score: B

In de Dikkelindestraat in Wondelgem vinden we deze gerenoveerde instapklare gezinswoning terug. Deze ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en driedubbele leefruimte biedt u een zee aan ruimte. De Dikkelindestraat is gelegen op fietsafstand van Gent-Centrum, nabij de R4. Op minder dan 150 meter ligt er een tramhalte, waarvan de tram je in no time tot in het centrum van Gent brengt. Bovendien is er vlakbij ook een bushalte en zijn er verschillende fietsroutes in de omgeving. De woning ligt in een groene omgeving en bevindt zich tussen de 2 groenpolen de Bourgoyen en de Wondelgemse Meersen. In de directe omgeving zijn er ook verschillende supermarkten, scholen en winkels aanwezig. De woning geniet van een rustige tevens vlot bereikbare ligging en is dus ideaal voor de stadsliefhebber die graag in alle rust woont.

Indeling:

De gelijkvloerse verdieping telt een afzonderlijk toilet, een keuken, met geïntegreerde SIEMENS toestellen (vaatwas, inductievuur, dampkap, heteluchtoven) en een driedubbele leefruimte. Via het groot schuifraam achteraan heeft u toegang tot een aangenaam blauwsteen terras met aansluitend een zonnige tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan 2 ruime slaapkamers. Één van deze slaapkamers wordt nu gebruikt als ruime dressing en wasplaats, waar ook de aansluiting voor de wasmachine voorzien is. Verder bevindt zich op deze verdiepin

Neem contact op