Huis te koop

1050000€

4 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 11406870
Immoweb code : 11406870

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
1156 vierkante meters grond

Omschrijving

Tot de verbeelding sprekende villa met alle privacy en zi...

Welkom in deze prachtige, moderne woning met een perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid, gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Gent. Deze eigentijdse woning biedt een oase van rust en groen, met een adembenemend uitzicht op de tuin en het omringende groen (achterliggend park).

De woning is ontworpen met een focus op energie-efficiëntie (EPC A) en comfort, wat resulteert in een lage energiewoning die zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is. Dankzij de zonnepanelen en vloerverwarming geniet u het hele jaar door van een aangename temperatuur.

Stap naar buiten en ontdek uw eigen privéparadijs met prachtige aangelegd terras, compleet met een verfrissend zwembad en een onderhoudsvriendelijke tuin met zicht op het Ter Durmenpark. De perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie. In alle ruimtes zeer veel lichtinval en geniet je van alle seizoenen.
De ligging van de woning is ideaal voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden: de rust de nabijheid van de stad. Met slechts enkele kilometers naar het centrum van Gent, een vlotte verbinding met de R4 en de tramhalte op wandelafstand die u naar het centrum brengt, net als diverse supermarkten en buurtwinkels.

Binnen biedt de woning alle comfort en ruimte die u nodig heeft, met 4 slaapkamers en 2 luxe badkamers die zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De oprit (met laadpaal) en carpo...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op