Huis te koop

* 409000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11363394
Immoweb code : 11363394
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
299 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime nieuwbouwwoning met hoge afwerkingsgraad in Wonterg...

MEER INFO EN DOCUMENTEN OP WWW.GENTILL.BE
In het gezellige Wontergem, deelgemeente van Deinze, vinden we deze kwalitatieve nieuwbouwwoning. Ze maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling bestaande uit 4 loten voor halfopen en gesloten bebouwing. 

Met een doordachte indeling en voorzien van alle hedendaagse comfort zijn deze woningen klaar voor de toekomst. De nadruk ligt op energiezuinigheid en duurzaamheid met gebruik van de meest recente technieken zoals warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, regenwater recuperatie, ventilatiesysteem D,... 

De gelijkvloerse verdieping is voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, eetplaats en zithoek. Dankzij de grote ramen is er veel lichtinval en een optimaal contact met de tuin. Vooraan de woning vinden we de inpandige garage met voorziening voor het plaatsen van wasmachine en droogkast. Er is ook een afzonderlijk gastentoilet in de afgesloten inkomhal. De eerste verdieping voorziet 3 ruime slaapkamers, een badkamer die kan afgewerkt worden met ligbad én inloopdouche en een 2e afzonderlijk toilet. Via een vaste trap kan men ook naar de zolderverdieping die optioneel volledig kan worden ingericht als bijvoorbeeld slaapkamer en berging of 2 extra slaapkamers.

De aankoop onder het 6% BTW-tarief is mogelijk. 

Benieuwd naar deze kwalitatieve nieuwbouwwoning? Contacteer Tim voor meer info!

T: 0487/40.21.28
M: [email protected]

Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op