Huis te koop

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 10819819
Immoweb code : 10819819

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
812 vierkante meters grond

Omschrijving

Maison à vendre à Xhendelesse

Deze charmante vrijstaande woning is een buitengewone kans voor wie op zoek is naar comfort, moderniteit en rust. Gelegen in een vredige buurt van Xhendelesse, biedt dit eigendom een idyllisch leven terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen ligt.

Belangrijkste kenmerken:

Verwarming en Airconditioning: De woning is uitgerust met een Viessmann stookolieverwarmingssysteem uit 2020, wat zorgt voor optimale thermische comfort. Bovendien zorgt een pelletkachel in de woonkamer voor een aangename extra warmte, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. Een warmtepomp biedt ook opties voor airconditioning en verwarming in de woonkamer en slaapkamer, wat zorgt voor een perfecte temperatuurregeling gedurende het hele jaar.

Ramen: De ramen zijn onlangs in 2020 vervangen, wat zorgt voor efficiënte isolatie en overvloedig licht in het interieur van de woning. Deze nieuwe ramen hebben ook een modern design dat harmonieus past bij de algehele esthetiek van het pand.

Indeling van het interieur: Op de begane grond wordt u verwelkomd door een uitnodigende hal met een apart toilet voor meer gemak. De ruime woonkamer en eetkamer bieden comfortabele ruimtes voor ontspanning en samenzijn. De functionele keuken is ontworpen om aan de culinaire behoeften van het hele gezin te voldoen. Een aangebouwde garage voegt extra praktisch gemak toe aan het huis.

Nachtgedeelte: Boven wachten drie lichte slaapkamers om uw gezin te verwelkomen. Een moderne b

Neem contact op