Huis te koop

725000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11097400
Immoweb code : 11097400

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
914 vierkante meters grond

Omschrijving

OPEN BEBOUWING MET LANDELIJK KARAKTER IN RESIDENTIE NERENHO


NIEUWBOUWWONINGEN RESIDENTIE NERENHOEK ZAFFELARE

Het nieuwbouwproject ‘Residentie Nerenhoek’ is gelegen in het landelijk gelegen Zaffelare, een deelgemeente van Lochristi. In Zaffelare vindt u absoluut nog de zeldzame groene, rustige omgeving die de natuur ons biedt. In het dorp vindt u nog de nodige winkels en is er ook een basisschool. Bent u op zoek naar de grotere winkels, supermarkten en dergelijke dan kan u op tien minuutjes rijden terecht in het bruisende Lochristi. Hier vindt u alles wat u nodig heeft van winkels, supermarkten tot restaurants, caféetjes, etc.
Betreft een prijs excl registratie op grond en 21% BTW.

Er worden drie woningen opgebouwd in de Residentie Nerenhoek. De eerste woning betreft een open bebouwing met een oppervlakte van 914 m2 en +/- 190 m2 grond vd gemeenschap. Aansluitend twee half open bebouwing met een oppervlakte van +/- 550 m2. Alle woningen hebben zicht op de tuin.

De woningen hebben elk een eigen terras, tuin en parking. De woningen liggen langs een rustige weg dat voorzien is van een groene afsluiting met een poort zodat uw privé ten alle tijde gegarandeerd is. Absoluut een ideale en uitzonderlijke ligging met rust op slechts tien minuten van Lochristi.
De hoogwaardig afgewerkte woningen bieden u alle luxe en comfort en zijn gebouwd in de meest duurzame materialen. Alle woningen voldoen aan de laatste wettelijke normen qua isolatie en ventilatie en worden afgeleverd met een EPC en EPB attest met uiterst gunstige peilen zodat u qua

Neem contact op