Huis te koop

165000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11210497
Immoweb code : 11210497

Overzicht

3 slaapkamers
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
268 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren burgerhuisje met 3 slpk en tuin met prachtig...

In de Spoorwegstraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark, stellen we u dit te renoveren burgerhuisje voor. Het eigendom, met een perceeloppervlakte van 268 m2, is rustig gelegen in een doodlopende straat met weinig passage. De woning maakt deel uit van een samenstel van drie originele burgerhuizen gebouwd in de periode van het interbellum (ca. 1923).Men beschikt ondermeer over een voortuintje met portaal, 2 volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping, gelijkvloerse slaapkamer of bureau en een achtertuin met prachtig zicht gericht op de 'Broeken' tussen Werken en Zarren.Op heden wordt er verwarmd met een kachel op aardgas. Daarnaast is er een conform attest van elektrische keuring beschikbaar. Putwater aanwezig. De woning beschikt over energielabel F en valt bijgevolg onder de renovatieverplichting. De indeling van de ruimtes is als volgt:

Gelijkvloers: inkom- en traphal - voorkamer (gelijkvloerse slaapkamer of bureau) - woonkamer/zithoek - aanpalende, afzonderlijke geïnstalleerde keuken - berging/wasplaats met toilet - kelder.
Eerste verdieping: nachthal - 2 volwaardige nog verder in te richten slaapkamers - 1 kleinere kamer, geschikt als badkamer of berging.
Exterieur: voortuintje met portaal - achtertuin met gazon, terras en koterijen/opbergplaats. 

Enkele troeven:


Prachtig zicht over de velden en de 'Broeken';
Ideale eigendom voor wie houdt van een woonst met authentieke uitstraling;
Verschillende mogelijkheden betreft renovatie/inde...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op