Huis te koop

540000€

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11348767
Immoweb code : 11348767

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
207 vierkante meters grond

Omschrijving

VOLLEDIG gerenoveerde woning nabij het centrum!

Deze ruime woning bevindt zich nabij het centrum van Zaventem, rustig en toch vlakbij de invalswegen. Ze werd in 2021-2022 volledig gerenoveerd met een EPC label A als resultaat!
Op het gelijkvloers maakte de inpandige garage plaats voor een volwaardig appartement van 60m² (vergund als ‘zorgwoning’) met inkomhal, berging, toilet, open leefruimte met ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer voorzien van inloopdouche en lavabo. Verder nog een extra berging met o.a. de technieken (waterverzachter, verwarmingsketel, installatie zonnepanelen)
Op de 1e verdieping: mooie gang met apart toilet en ingebouwde wasruimte, een super gezellige grote leefruimte met volledig geïnstalleerde nieuwe keuken en vooraan een zonnig terras.
Op de 2e verdieping: 3 slaapkamers, waarvan de ‘master’ met ensuite dressing en een mooie, moderne badkamer (met grote inloopdouche, toilet en lavabo).

Extra’s: verwarming op aardgas, 10 zonnepanelen, elektriciteit conform, nieuwe leidingen en sanitair, mooie renovatie met kwaliteitsvolle materialen en uitstekende afwerking, EPC Label A, asbestveilig.
Kortom: ABSOLUUT een bezoek waard!

Graag meer informatie?
Contacteer Elke via 0492 480 389 of [email protected]

Neem contact op