Huis te koop

* 699300€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11402742
Immoweb code : 11402742
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

Nieuw gebouw

“Lavendel Zaventem" is ideaal gelegen in de nabijheid van de grote verkeersassen en is een project voor meerdere generaties met 15 appartementen en 6 huizen. Opmerkelijke ligging vlakbij het centrum van Nossegem, Zaventem en Brussel, maar ook vlakbij de grote verkeersaders E40, E411, E314 alsook trein en bus. Restauranten, scholen, culturele centra, sportcentra en de luchthaven zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de auto.
De eigentijdse architectuur, geïntegreerd in de omringende gebouwen, zal (doorgaande) flats met veel lichtinval en woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers omvatten. De esthetiek van de lijnen, het eigentijdse design van de inrichtingen, de keuze van kwaliteitsmaterialen en afwerkingen zullen bijdragen tot een elegante sfeer met edele en duurzame materialen zoals brede eikenhouten vloeren, eigentijdse keukens met Corian werkbladen, gefineerde badkamermeubels en wastafels Corian-type. Er is veel aandacht besteed aan de maximalisatie van de leefruimte en de opslagruimte, evenals over de binnenafwerking.
Vanuit energetisch oogpunt voldoet de constructie aan de strenge eisen van het Vlaamse Gewest. Energie-efficiëntie en duurzaamheid waren de pijlers van het ontwerp van het gebouw.
Het appartementsgebouw is gesloten voor het publiek en is voorzien van een videofoon bij de ingang. De ingang van de parkeergarage is voorzien van een sectionaaldeur, ook met videofoon. Mogelijkheid om parkeerplaats en kelder bij te kopen
BTW 6% onder voorwaarden -

Neem contact op