Huis te koop

229000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11329247
Immoweb code : 11329247

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
442 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke H.O.B met veel potentieel in Zedelgem!

Welkom thuis in de Brugsestraat 177, waar comfort, ruimte en een vleugje sereniteit samenkomen. Deze charmante woning is nog af te werken maar biedt een perfecte balans tussen moderne voorzieningen en rustiek genot, gelegen in Zedelgem. Kenmerken:

Ruime en lichtrijke living: Stap binnen in een oase van ruimte en natuurlijk licht in de uitnodigende woonkamer, waar gezelligheid en comfort samenkomen voor het hele gezin.
Volledig ingerichte keuken: De aangrenzende keuken is volledig ingericht en beschikt over alle nodige toestellen maar dient verder afgewerkt te worden (enkel plafond) tot uw ideale culinaire werkplaats.
Handige berging en gastentoilet: Het gelijkvloers beschikt over een praktische berging en een gastentoilet, voor het gemak van het dagelijkse leven.
Twee ruime slaapkamers en badkamer: Op de eerste verdieping bieden twee ruime slaapkamers en een badkamer met een groot bad, enkele wastafel en extra toilet een rustig toevluchtsoord om te ontspannen na een lange dag.
Ruime zolderverdieping: De ruime zolderverdieping biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en aanpassing, met een nog af te werken plafond dat wacht om te worden getransformeerd tot uw eigen speciale ruimte.
Adembenemende vergezichten: Geniet van de rustgevende vergezichten vanuit uw eigen woning, met open velden naast de deur die een gevoel van vrijheid en sereniteit bieden.
Mooie tuin, aparte garage en berging: Buiten wacht een prachtige natuurlijke tuin met blo...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op