Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11215035
Immoweb code : 11215035

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
322 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke woonst met bijgebouw en sfeervolle tuin in Zeebrugge

Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een uitzonderlijke woning in hartje Zeebrugge, gelegen in de rustige omgeving van de Heiststraat. Ondanks de rustige ligging geniet deze woning uitstekende verbindingen met zowel Knokke-Heist als Brugge, waardoor het de perfecte locatie combineert met bereikbaarheid.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door de inkomhal, compleet met een toiletvoorziening en ruimte voor de wasmachine. De leefruimte die volgt, badend in natuurlijk licht dankzij de overvloed aan raampartijen, biedt het een lichtrijke woonkamer waar het aangenaam vertoeven is.

Aan de achterzijde van de leefruimte bevindt zich een landelijk ingerichte keuken met moderne voorzieningen, waaronder een dampkap, vaatwasser, kookplaat en spoelbak. Op de eerste verdieping wachten twee ruime slaapkamers op u, samen met een badkamer voorzien van een ligbad en wastafel.

Via een uitneembare trap bereikt u de zolder, waar nog twee extra kamers en een douchekamer met wastafel te vinden zijn. De keuken leidt u naar de tuin, die tevens toegang biedt tot de achterbouw. Deze ruimte, ideaal voor zelfstandige beroepsuitoefening, en de bereikbare garage vanaf de Kustlaan maken deze woning een perfecte opportuniteit. Een grote troef van dit eigendom is dat er ook zonnepanelen aanwezig zijn.

Of u nu op zoek bent naar een investeringseigendom of een ruime woonst, deze woning biedt beide mogelijkheden. Aarzel niet en leg meteen uw afspraak vast om deze unieke eigen…

Neem contact op