Huis te koop

445000€

4 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11217422
Immoweb code : 11217422

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
211 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers

Nabij de kust van Zeebrugge, en op een boogscheut van Brugge vinden we deze prachtige nieuwbouwwoning terug met een vlotte verbinding naar de N31 en A11. Horecazaken en winkels zijn in de omgeving terug te vinden. De bebouwing genieten van een stijlvolle uitstraling. Zowel Brugge als Knokke centrum zijn op slechts 20 minuten rijden.

De gezinswoning beschik over een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De lichtrijke leefruimte met open keuken, zit- en eetruimte sluit perfect aan op de tuin. In de leefruimte heb je tevens de ruimte om een bureauhoek in te richten. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een handige berging/wasplaats.

De eerste verdieping is ingericht met een nachthal, apart toilet, 4 slaapkamers en een uitgeruste badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Het zolderverdiep is bereikbaar met een valtrap.

De woning is voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem en een regenwaterput met een inhoud van 10.000 liter.

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe thuis? Aarzel dan zeker niet om van deze woning uw huis te maken en neem vrijblijvend contact op met ons, wij helpen u graag verder!

Woning wordt verkocht onder BTW-stelsel (21%).

Troeven
* 4 slaapkamers
* energiezuinig
* conforme elektriciteit
* vlotte verbinding


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed:niet van toepassing
4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing
5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conf…

Neem contact op