Huis te koop

135000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11328096
Immoweb code : 11328096

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gezellige, opgefriste woning, in zijstraatje met 2 slaapkame

Gezellige woning, in Zele in een rustige buurt met 2 slaapkamers.

Deze leuke, instapklare woning is grotendeels vernieuwd en opgefrist en is bovendien energiezuinig in verbruik en vergt weinig onderhoud.
De woning is te bereiken in een zijstraatje van de A. Van der Moerenstraat, beschikt over een leefruimte met veel lichtinval, via de vaste trap in de leefruimte, kom je op de mezzanine.
Een badkamer beneden met douche, ligbad, toilet en dubbele lavabo, een aparte ingerichte keuken met kookplaat (gas), dampkap, oven. Via een vouwtrap ga je naar de eerste verdieping, waar zich 2 slaapkamers bevinden, en via een extra trap ga je naar de zolder. (eenvoudig aan te passen).
Comfort: Ruime buitenberging met zolder, Verwarming vi (kanalisatie mogelijk), elektriciteit grotendeels vernieuwd (nog aan te sluiten), hier en daar nog verder af te werken, Beneden dubbele beglazing (boven enkele), De muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie is aanwezig. EPC-score: 476 (E), dus valt onder renovatieplicht. Mits plaatsen van dubbele beglazing boven en een warmtepomp over de hele woning zakken we naar 250 (C). Tuin is er niet aanwezig. Meer info? of een bezoekje? Contacteer Jeannico op 0477/348903.

Neem contact op