Huis te koop

149000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 11406901
Immoweb code : 11406901

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
398 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen, te renoveren woning voor 149.000,00 EUR

Ontdek deze unieke investeringsmogelijkheid in het gezellige Zelzate! Deze woning, gelegen op een gunstige locatie, biedt een zeldzame kans om uw droomhuis vanaf de grond op te bouwen of een volledige renovatie uit te voeren en een op maat gemaakte woning te creëren die aan al uw behoeften voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een woning om een nieuw project op te realiseren of een ambitieuze huiseigenaar wenst te worden die graag een woning wil renoveren tot een persoonlijk meesterwerk, deze eigendom biedt eindeloze mogelijkheden.

Gelegen in het bruisende Zelzate, geniet u van het beste van landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Of u nu op zoek bent naar winkels, restaurants, scholen of recreatieve faciliteiten, alles is gemakkelijk bereikbaar vanuit deze centrale locatie.

Maak van deze woning uw eigen stukje paradijs en creëer de woning waar u altijd van gedroomd heeft. Met een totaal te renoveren woning of de mogelijkheid om het als bouwgrond te gebruiken, is de toekomst van deze eigendom helemaal aan u.

Indeling van de woning.
Op de gelijkvloerse verdieping is er naast de keuken een lichtrijke leef- en eetruimte aanwezig. Verder is er nog een praktische berging en een badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping zijn er nog drie slaapkamers en een toilet aanwezig.

In de tuin zijn er voldoende opbergmogelijkheden én een aparte garage.

Mis deze unieke kans niet om uw visie werkelijkheid te laten worden in het levendige Zelzate. Ne...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op