Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11057564
Immoweb code : 11057564

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
1536 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse gezinswoning met 3 slaapkamers, zonnepanelen en

Hedendaagse gezinswoning met 3 slaapkamers, zonnepanelen en EPC A in rustige buurt te Meerhout.

Ontdek deze moderne en praktische woning, gebouwd in 2020, die een harmonieus evenwicht biedt tussen comfort en duurzaamheid. Met een doordachte indeling op het gelijkvloers vindt u een uitnodigende inkomhal met een gastentoilet, een ruime leefruimte die naadloos overgaat in de volledig uitgeruste keuken, en een praktische wasplaats voorzien van een douche. De leefruimte wordt verlengd door een lichtrijke veranda van 3,5 bij 7 meter, waar u het hele jaar door kunt genieten van het uitzicht op de volledig omheinde tuin met twee tuinhuizen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een comfortabele badkamer met ligbad, een volwaarde slaapkamer met aangrenzende dressing. Twee bijkomende slaapkamers maken van dit huis een complete gezinswoning. 

Gezien het recente bouwjaar, geniet de woning van talloze moderne technologieën zoals een ventilatiesysteem type D, 12 zonnepanelen en een regenwaterrecuperatiesysteem van 5000 liter, wat bijdraagt aan een uiterst energiezuinig EPC A label van 20 kWh/m²/jaar. Gelegen in een rustige straat, geniet deze woning van rust en privacy, terwijl het toch vlot bereikbaar blijft.

De combinatie van duurzaam wooncomfort en een kindvriendelijke buurt maakt dit pand tot de ideale thuisbasis voor uw gezin. Ontdek zelf de rust en het gemak van deze instapklare en energiezuinige woning.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Co

Neem contact op