Huis te koop

469000€

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11337108
Immoweb code : 11337108

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
1285 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle open bebouwing (186m²) op ruim perceel!

Karaktervolle, open bebouwing (186m²) met vier slaapkamers, twee badkamers, aangelegde tuin, twee garages op bosrijke locatie in Zoersel!

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, twee badkamers, 4 slaapkamers, polyvalente ruimte, zolderruimte, 2 garages, autostaanplaatsen en tuin.

Beschrijving: Welkom in deze karaktervolle woning, via de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte met open-haard en aansluitend de open en geïnstalleerde keuken. Vervolgens bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een ruime polyvalente ruimte met zicht op de tuin en aansluitend de badkamer (1) met douche in bad en aparte toilet. Via de inkomhal begeven we ons naar het eerste verdiep, waar zich 1 ruime masterbedroom en twee gastenkamers bevinden alsook de badkamer met douche en aparte toilet. De polyvalente opbergruimte geeft tevens toegang tot de zolder berging. Deze woning biedt tevens ook één zeer ruime garage met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Een tweede garage bevindt zich achteraan in de tuin. Deze woonst ligt op een ruim perceel (1285m²) met een prachtige aangelegde tuin (zuid-west).

Bijzonderheden:
- openhaard
- 2 garages
- meerdere autostaanplaatsen - woning steeds prima onderhouden - aangename Zuid-West tuin - Toplocatie

EPC: 353 kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op