Huis te koop

469000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11375360
Immoweb code : 11375360

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

E-peil C ! Gezinswoning met 3 slpks en 168 m² bew. opp.

Deze woning staat op een perceel van 1.180 m², waarbij de tuin een adembenemend uitzicht biedt op een stuk weiland.

Ligging: deze woning bevindt zich in de Emiel Vermeulenstaat in Zoersel. Dit is een rustige straat gelegen nabij het centrum van Sint-Antonius. Alle basis faciliteiten zoals scholen, bushalte, enz. alsook het ziekenhuis zijn vlot te bereiken.

Indeling: Een ruime woonkamer met zithoek en eettafel. Aansluitend bevindt zicht de keuken die is ingericht met een gasvuur, heteluchtoven, microgolf en een koelkast. Verder is er op het gelijkvloers een aparte berging met een douchecabine. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een bad. Achter het huis kan je genieten van een mooie, weelderige tuin met prachtige bomen en een fantastisch uitzicht. Hier kom je helemaal tot rust.

Bijzonderheden: De woning wordt verwarmd door middel van een luchtverwarmingssysteem dat op aardgas werkt. De woning is volledig asbestveilig. Het afvalwater wordt behandeld via een septische put.

Bewoonbare opp. is indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op