Huis te koop

399000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11320864
Immoweb code : 11320864

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer

Omschrijving

BOLDERBERG:
Prachtig gelegen open bebouwing met 4 + 1 slaapkamer gelegen in het mooie groene Bolderberg op een perceel van 13a25ca.

- Deze in het groen gelegen woning, treft u aan in een rustige zijstraat met beperkt verkeer, net voordat u Bolderberg binnen rijdt en heeft een vlotte verbinding met de E-314 en Hasselt.
- Ondanks de groene en rustige omgeving, typerend voor deze omgeving, zijn er verschillende handelszaken in de buurt; Spar, frituur, postpunt, Proxy Delhaize, tankstation, Charon verzekeringen, apotheek, alsook diverse horecazaken in de onmiddellijke omgeving van het alom bekende Domein Bovy.
- Deze woning met 3 slaapkamers (1 grote en 2 kleine) op het gelijkvloers, een grote slaapkamer en een 2de op te frissen slaapkamer met bureelhoek op de eerste verdieping, met aansluitend een zolder als extra bergruimte.
- Deze woning werd voorzien van een nieuwe badkamer met een moderne inloopdouche, een badkamermeubel voorzien van een brede wastafel met 1 wasbak, dat eenvoudig te vervangen is, door een dubbele wastafel. Verder is er ruimte voorzien in de badkamer, voor het plaatsen van een ligbad en een hangtoilet.
- De inkomhal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, gastentoilet en de nachthal.
- De woonkamer in L-vorm heeft zeer veel lichtinval, dankzij de ramen aan voor-, zij- en achtergevel en heeft een prachtig zicht op de tuin, omgeven door groen.
- Aansluitend komt men in keuken, voorzien van koelkast, kleine vaatwasser van het merk ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op