Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11096070
Immoweb code : 11096070

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
244 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gelegen nieuwbouwwoning met 4 slpk voor 395.000,...

Ontdek de unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige nieuwbouwwoning, nu beschikbaar met een aantrekkelijke 6% BTW! Gelegen in een serene, groene omgeving biedt deze landelijke woning panoramische vergezichten over de uitgestrekte velden, wat zorgt voor een idyllische en rustgevende sfeer.

Deze woning, een toonbeeld van hoogstaande architectuur, is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. U zult versteld staan van de hoogwaardige afwerking en de aandacht voor energiezuinigheid, waaronder een uiterst laag energieverbruik. Het huis is voorzien van zonnepanelen (5x 390 WP) die bijdragen aan een duurzame levensstijl en lagere energiekosten.

De ruime opzet van deze woning garandeert een comfortabel en luxe woongenot. De lichtrijke leefruimte, met een open keuken (afwerking naar keuze), gezellige zithoek en ruime eetplaats, biedt een open en uitnodigende sfeer. Een praktische berging grenst aan de keuken. Verder omvat de woning een stijlvolle badkamer en vier slaapkamers, toegankelijk vanuit de nachthal. Het grote terras op het zuiden is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Technologisch is deze woning volledig uitgerust met moderne voorzieningen zoals een hoogrendementsketel en een ventilatiesysteem c+.

De locatie combineert het beste van twee werelden: een rustige, groene omgeving met uitzicht over de velden, ideaal om te ontspannen na een drukke dag, en tegelijkertijd dichtbij het levendige centrum van Zomergem (...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op