Huis te koop

415000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11111500
Immoweb code : 11111500

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
389 vierkante meters grond

Omschrijving

Lievegem - Luitenant Dobbelaerestraat

Het project Luitenant is een unieke kans om te wonen in een rustige, groene omgeving die ideaal is voor jonge gezinnen. De locatie combineert de charme van een dorpsleven met de nabijheid van alle nodige voorzieningen - winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.
Ontworpen door vooraanstaande architecten, stralen de woningen een tijdloze elegantie uit, die wordt versterkt door de hoogwaardige afwerking en doordachte indeling. Elke woning is ontworpen met het oog op wooncomfort en functionaliteit, met ruime leefruimtes, open keukens en aantrekkelijke buitenruimtes die ideaal zijn voor gezellige familiemomenten.

De woningen omvatten drie tot vier slaapkamers, een ruime badkamer met zowel een douche als een ligbad, en een apart toilet. Afhankelijk van het model kunnen de woningen uitgebreid worden met een thuiskantoor, speelruimte of extra bergruimte. Bovendien hebben de meeste woningen de mogelijkheid voor extra slaapkamers op de zolderverdieping.
Duurzaamheid staat voorop in Luitenant, met elk huis voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, waarbij een hoge energie-efficiëntie wordt bereikt. Dit in combinatie met de esthetische aantrekkelijkheid van het ontwerp, resulteert in een woonruimte die niet alleen comfortabel, maar ook milieuvriendelijk is.
Interesse? Laat gerust uw gegevens na of contacteer ons op het nummer 0472/200.300

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op