Huis te koop

635000€

2 slaapkamers 264 vierkante meters

Immoweb code : 11075405
Immoweb code : 11075405

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
264 vierkante meters bewoonbare ruimte
862 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne woning op 8a 62ca te Zonhoven

Moderne en energiezuinige woning met 4 mogelijke slaapkamers en een praktijkruimte. Gelegen op een perceel van 8a 62ca in een residentiële buurt te Zonhoven.

Deze architecturale goed doordachte woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 264m² en kent de volgende indeling:

Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met o.a. zithoek, eetkamer en luxueuze uitgeruste keuken. Praktisch ingerichte berging/wasplaats met achter-inkom. Verder is er nog een grote praktijkruimte (momenteel een fotostudio) met hoge plafonds. Deze ruimte biedt verschillende mogelijkheden en kan ingericht worden als extra slaapkamer.
Verdieping: nachthal, badkamer, masterbedroom met dressing, 2de slaapkamer en een gezellige lounge-tv hoek (ook in te richten als extra slaapkamer).
Tuin: zongericht en goed omsloten perceel. Op het ruime terras is het aangenaam vertoeven en genieten in absolute privacy. De zwemvijver biedt de nodige verkoeling.
Dubbele carport . Beiden voorzien van een laadpaal.

De  allernieuwste technieken  zijn aanwezig inclusief alarm, zonnepanelen (met groene stroomcertificaten), thuisbatterij, laadpalen, vloerverwarming, airconditioning, ventilatiesysteem, regenwaterput, beregeningssysteem, ...

De combinatie van een uitstekende energiescore (label A) en een hoogwaardige hedendaagse inrichting maken van deze villa een duurzame keuze voor de toekomst!

Gegeerde ligging in een aangename woon

Neem contact op