Huis te koop

650000€

5 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11239704
Immoweb code : 11239704

Overzicht

5 slaapkamers
6 badkamers
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
1546 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Energiezuinige woning (momenteel B&B) te Zonhoven

Instapklare én energiezuinige woning die thans wordt uitgebaat als een  B&B. Op een gegeerde "zichtlocatie" te Zonhoven.

Een 10-tal jaar geleden werd dit gebouw op een perceel van 15a46ca grondig gerenoveerd en ingericht met 5 ruime en luxueus ingerichte gastenkamers met eigen badkamer. De indeling van de woning is als volgt:
Gelijkvloers : ontvangstruimte, nachtinkom, goed uitgeruste keuken met ontbijtruimte, afwaskeuken, toilet, douchekamer en wasplaats. Gastenkamer 1 met whirlpoolbad, douche en privéterras.
Verdieping : overloop, 3 gastenkamers en privé-berging.
Zolder: bereikbaar via luik in nachthal.
Kelder: deels onderkelderd met cv-ruimte en voorraadruimte.
Het vrijstaande bijgebouw omvat de 5de en tevens grootste gastenkamer met whirlpoolbad, infraroodsauna en privéterras met jacuzzi.
Tuin: met o.a. gezellig ingericht terras, tuinhuis, afsluitbare fietsenstalling en een grote privé en afgesloten parking.

Bijzonderheden: *inrichting met kwaliteitsvolle materialen *zonnepanelen met groene stroomcertificaten (€210,00/cert. tot 2032) *thuisbatterij *2 zonneboilers *gunstig E-peil (label B) *conforme elektrische installatie *airco's op alle gastenkamer (verkoelen en verwarmen) *alarminstallatie en camerabewaking *asbestveilig *mogelijkheid tot uitbreiding *erkenning Toerisme Vlaanderen
! Uitbating B&B is niet in de prijs begrepen.

Topligging  : waar je optimaal kan genieten, zowel op recreatie

Neem contact op