Huis te koop

825000€

3 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 11260132
Immoweb code : 11260132

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
1576 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke villa met vergezicht op de Wijers in Zonhoven

Deze landelijke villa met warm karakter is rustig en residentieel gelegen op een perceel van 15a 76ca met panoramisch uitzicht over het natuurdomein de Wijers.

De villa heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 242m² (volgens opgave EPC en exclusief kelderruimte) en is als volgt ingedeeld:
Kelder: toegankelijk via een vaste trap, 4 ruime kelders met onder andere de technische ruimte en bergkelders.
Gelijkvloers: ruime inkomhal met apart gastentoilet, dubbele deuren geven toegang tot de eetkamer en aansluitend de charmante leefruimte met maatwerk en een ingebouwde haard, landelijke keuken met toegang tot het westelijk georiënteerde terras, wasplaats met inbouwkasten, douchekamer met toilet, spoelbak en aparte toegang tot de tuin, inpandige garage.
1ste verdieping:  nachthal, apart toilet, masterbedroom met en-suite dressing en en-suite badkamer (dubbele wastafel, douche en ligbad), 2 slaapkamers met maatwerk en een gedeelde badkamer (dubbele wastafel en douche).
Zolder: toegankelijk via een vaste trap, diverse mogelijkheden zoals hobbykamer, speelkamer, ...
Tuin en buitenruimtes:  prachtig aangelegde tuin met verschillende terrassen, enerzijds aansluitend aan de keuken en eetkamer anderzijds aansluitend aan de leefruimte met verzicht op het natuurdomein, achterzijde van het perceel bereikbaar via een servitudeweg. 

Extra troeven
- unieke locatie;
- prachtig zuid-west georiënteerde tuin;
- tijdloze vill

Neem contact op