Huis te koop

4 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 7383151
Immoweb code : 7383151

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
719 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning vol karakter en met ideale bereikbaarheid

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een centraal gelegen thuis met karakter en uitstraling? Dan staat voor jou een ideale vrijstaande woning te koop! Je vindt dit huis vlakbij belangrijke uitvalswegen (Hasselt, Zonhoven, Beringen), het heeft drie slaapkamers (met mogelijkheid tot meer) en © je zal het meteen merken © de gezelligheid spat ervan af.

De voorgevel ademt authenticiteit. Dat kan ook niet anders: het werd gebouwd in 1935 met de typische stijl van toen. Je komt binnen in een statige inkomhal. Links vind je de ruime woonkamer van 37 m2. De woonkamer is knus en heeft een prachtig zicht op het terras. In de zomer kan je de schuifdeuren heerlijk openzetten om de grens tussen binnen en buiten te doen verdwijnen. Aan de rechterkant van de woning vind je de keuken. De keuken is 17,5 m2 groot en heeft een toffe toog, ideaal als ontbijttafel. Via de keuken kan je naar de kelder. Achteraan de woning vind je een berging en de badkamer. Deze zijn nog op te frissen. Bovendien vind je hier opnieuw toegang tot het toffe binnenkoertje.

De binnenkoer is maar liefst 60 m2 groot. Deze is zuidwestelijk georiënteerd waardoor je zalig geniet van de zon op het fijnste uur: het aperitiefuur. Via het terras kan je naar de achterliggende tuin van nog een 3a 48ca groot. Bovendien heeft de woning aan de rechterkant een garagebox zodat je auto altijd veilig en droog staat.
<

Neem contact op