Huis te koop

199000€

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 11333441
Immoweb code : 11333441

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
117 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met drie slaapkamers en garage in een re…

In het Boudewijnpark vinden we deze instapklare woning terug met drie slaapkamers en garage. Het Boudewijnpark is een gezellige residentiële wijk nabij het centrum van Zonnebeke. Zo zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer op wandelafstand bereikbaar.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal met apart toilet komen we verder in de leefruimte. Deze kan van heel wat licht genieten dankzij de grote raampartijen. Aansluitend aan de leefruimte kunnen we verder naar de keuken. Deze is volledig uitgerust en beschikt over een prachtig uitzicht over de velden. Via de keuken kunnen we verder naar de ruime kelder en garage, hier later meer over.

Terug in de inkomhal kunnen we verder naar de eerste verdieping. Hier treffen we drie ruime slaapkamers en een badkamer terug. De badkamer is uitgerust met een douche, lavabomeubel en toilet. Boven is er ook een zolderluik aanwezig om naar de zolder te gaan.

Vervolgens kunnen we dus via de keuken naar de ruime kelder. Deze beschikt over verschillende ruimtes en een ruime garage met manuele poort. Voor de garage kan je ook perfect parkeren. Daarop aansluitend kan je verder naar de tuin die geniet van een prachtig zicht op de velden.

Verder beschikt de woning over een gunstig EPC (B), conforme elektriciteit, dubbele beglazing in PVC met manuele rolluiken én is deze gelegen in een rustige residentiële wijk.
Is dit dit de woning die je zoekt? Dan is dit je kans! Leg vandaag nog je bezoek vast en ontdek meer troe…

Neem contact op