Huis te koop

145000€

3 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11335457
Immoweb code : 11335457

Overzicht

3 slaapkamers
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
1470 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren halfopen bebouwing met heel wat ruimte op een …

In de Roeselarestraat, op een boogscheut van het centrum van Zonnebeke vinden we deze ruime te renoveren woning terug. De woning ligt op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en zoveel meer.

De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal kunnen we verder naar een voorkamer. Vervolgens komen we in de leefruimte. Via de leefruimte kunnen we naar de keuken, eerste verdieping en kelder. Als eerste gaan we naar de keuken. Het gaat hier om een lichtrijke keuken dankzij de vele raampartijen. Terug in de leefruimte kunnen we naar de eerste verdieping. Momenteel zijn hier twee ruime kamers en een zolderruimte.

De ware troeven van het perceel bevinden zich buiten. Buiten vinden we heel wat bergruimtes en een ruime garage terug. Alsook is er een koertje. Achter de garage ligt ook nog een ruim perceel: eerst en vooral tuingrond en daarachter nog +/- 650m² landbouwgrond.

Ben je op zoek naar een ruime woning met heel wat ruimte en mogelijkheden? Dan is dit zeker iets voor jou! Aarzel niet, leg snel uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse.

Troeven
* Centrale ligging
* Tal van mogelijkheden
* Perceel van 1.470 m²
* Totaalrenovatie


1) Stedenbouwkundige bestemming:
Wug: Woonuitbreidingsgebied
Ag: Agrarisch gebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (niet conform)
5) Renovatieverplichting: ja
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: B: kleine kan…

Neem contact op