Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 10971419
Immoweb code : 10971419

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
893 vierkante meters grond

Omschrijving

HOB op 9a met 3 SLK, garage en tuin

- VERKOCHT -

Landelijk gelegen op een mooi perceel van 8a93ca treffen we deze HOB aan met zicht op agrarisch gebied. De woning uit eind jaren '50 heeft een zeer solide structuur met betonnen gewelven en verkeert in een goede staat van onderhoud. Enige opfrissing is wenselijk.

De woning omvat op het GVL een inkomhal, leefruimte met salon (met houtkachel) en eetplaats, keuken met toegang tot de ruime veranda, apart toilet, was-/stookplaats en een polyvalente ruimte met doorgang naar de aangename groene tuin van zo'n 7a.

Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (15m² en 16m²), een badkamer met bad/douche, lavabo en toilet, en een kleine bergplaats die tevens toegang biedt tot de zolderverdieping. Deze is te bereiken via een vaste trap en doet momenteel dienst als bergzolder. Mits de nodige aanpassingen kan je hier vrij eenvoudig 2 extra slaapkamers en/of hobbykamer maken. De dakstructuur is goed en is reeds geïsoleerd.

Er is ook een praktische droge kelder aanwezig.

Tot slot heeft deze eigendom ook nog een aparte garage met plaats voor 1 auto en een oprit met plaats voor meerdere auto's.

Extra troeven zijn de 11 zonnepanelen gekoppeld aan een thuisbatterij, CV op gas, geen renovatieplicht (binnen de 5 jaar) en de mogelijkheid tot regenwaterrecuperatie.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze te moderniseren starters- of gezinswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op