Huis te koop

* 349000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11240822
Immoweb code : 11240822
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
887 vierkante meters grond

Omschrijving

Casco nieuwbouw met fenomenaal vergezicht te Zottegem

Deze casco halfopen bebouwing werd opgetrokken in 2023 en bevindt zich langs de Rijkestraat (Strijpen), op de grens van Zottegem met Zwalm. De woning geniet een prachtig vergezicht op de Zwalmvallei, heeft een tuin met zuidoriëntatie en is qua ligging uiterst vlot bereikbaar!
Indeling: inkomhal met vestiairemogelijkheid, lichtrijke leefruimte en eetplaats met knap uitzicht op de tuin, open keuken, aansluitende berging/wasplaats, gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers (15 m²), een badkamer voorzien voor een bad, douche, lavabo en toilet. Er is mogelijkheid tot het inrichten van een zolder met valluik.
Het dak is voorzien van een klassieke dakpan en een onderdak. Ramen en deuren ALU. Mogelijkheid tot het bouwen van een carport in de zijtuin naast de woning. De "bewoonbare oppervlakte" volgens plan is 165 m², de totale oppervlakte van de grond is 887 m². UITERST UNIEK GELEGEN!
De verdere afwerking van deze eigendom is voor de koper, de woning wordt water- en winddicht verkocht.
De vermelde prijs is exclusief registratierechten (12% op de volledige koopsom), verkoop onder BTW-stelsel is eveneens mogelijk (andere voorwaarden, vraag er naar bij interesse).
Landschappelijke waardevolle agrarische gebieden, vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning uitgereikt. P-score: A, G-score: A. Geen risicozone voor overstromingen.
U kan de beschikbare attesten bij verk

Neem contact op