Huis te koop

489000€

4 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 11394711
Immoweb code : 11394711

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
324 vierkante meters grond

Omschrijving

Top renovatieproject op residentiële ligging te Bevegem

Deze statige en karaktervolle 50's woning is gelegen in hartje Bevegem. Een residentiële en rustige buurt op wandelafstand van allerhande winkels, de sportfaciliteiten van de Bevegemse Vijvers, het ziekenhuis AZ Sint-Elisabeth, het station én het centrum van Zottegem.
De woning geniet een zeer stevige structuur en onderging zopas (2024) een totaalrenovatie met de meest kwaliteitsvolle materialen. De renovatie werd tevens uitgevoerd met respect voor de authenticiteit. Denk hierbij aan de gerestaureerde, originele trap met glaspartij, de halfronde boog in de woonkamer, de parketvloeren op de verdieping,... Dit aangevuld met hedendaagse zaken zoals een speksteenkachel, luxueuze badkamers,... geven een uitzonderlijk comfort en woonbeleving anno 2024.
Indeling: het gelijkvloers beschikt over inkomhal met vestiaire, ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend een open keuken, veranda met zicht op de tuin, berging en gastentoilet. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers (2 grote en 1 kleinere) en een badkamer voorzien van lavabomeubel, inloopdouche en toilet. De tweede verdieping telt nog een extra slaapkamer met privé badkamer voorzien van lavabomeubel, ligbad (met douche mogelijkheid) en toilet en nog een zolderruimte. Grote en droge kelder aanwezig. Grote, zuidgerichte tuin aanwezig met nieuw gezaaid gras.
Conforme elektriciteit, CV op aardgas (nieuw 2024), ramen met HR-glas (nieuw 2024 + 2011), dak (nieuw 2011) met 15cm isolatie.
IDEALE, UITERST RUIME GEZINSWONING IN AANGENA

Neem contact op