Huis te koop

386000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11288749
Immoweb code : 11288749

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
1167 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis te koop

Volledig instapklare woning met aangename tuin en 4 slaapkamers.

Deze woning van 188 m2 ligt op een perceel van 11a67 ligt in het groen op 500m van het centrum met alle voorzieningen en provinciedomein Het Vinne op 1,5km. De zongerichte tuin is prachtig aangelegd met gezellige hoekjes, fruitbomen en -struiken, hagen en mooie volgroeide struiken en bomen. Er is ook een lange oprit met extra garage/werkruimte.
Je stapt de woning binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet en rechtstreekse toegang tot de grote garage met wasplaats en technische ruimte. Vanuit de inkomhal ga je verder naar de gezellige zithoek en eethoek op niveau met toegang tot het ruime terras dat volledig met glas overdekt is. Hier is het heerlijk vertoeven met een prachtig uitzicht op de zuidgeoriënteerde tuin. De keuken is volledig uitgerust en heeft een aparte berging. Op het tussenverdiep is een mooie lichte ruimte die dienst kan doen als bureau/werkruimte. Op het eerste verdiep leidt een nachthal naar drie comfortabele slaapkamers en badkamer met douche. De woning beschikt over een volledig gerenoveerde zolderkamer, bereikbaar via een vaste trap, en kan gebruikt worden als 4de slaapkamer. Er is ook een kruipzolder en -kelder aanwezig.
De woning onderging meerdere renovaties: nieuwe vloeren, isolatie vloer/muren/kelder, nieuwe ramen (+ velux) en overdekking terras. Er zijn tal van inbouwkasten en opbergruimtes aanwezig.
Interesse? Neem contact op en wij geven graag een rondleiding in onze woning.

Neem contact op