Huis te koop

269000€

4 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11347941
Immoweb code : 11347941

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
667 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 4 slpk in het centrum en ruime

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Op een rustige locatie in het centrum van Zoutleeuw vinden we deze instapklare rijwoning terug op een perceel van 6a 67ca.
Dankzij de ligging in het centrum is alles op wandelafstand bereikbaar. In omgeving zijn er verschillende scholen (kleuter, basis en secundair), verschillende horeca, apotheek, dokter, …

Binnenkomen doen we via de leefruimte, dewelke ingericht is met een eetkamer en een zithoek. Achter de zithoek bevindt zich de ingerichte keuken. De prachtige keuken in landelijke stijl is voorzien van alle nodige toestellen. De achtergelegen badkamer is voorzien van een apart toilet, ruim ligbad met douche, meubel met dubbele lavabo en handdoekenkast. Een handige wasplaats/berging en het bureau vervolledigen deze verdieping. Via het schuifraam in het bureau is er toegang tot het terras en de tuin.
De eerste verdieping herbergt net zoals de tweede verdieping telkens twee slaapkamers.

Het terras van de woning is westelijk georiënteerd waardoor met na de werkdag optimaal geniet van de avondzon.
De ruime tuin is volledig aangelegd en omheind. Er is een tuinhuis aanwezig en een voormalige paardenstal die momenteel dienst doet als extra berging.
De tuin is langs achteren eveneens bereikbaar via een landweg.

Nieuwsgierig naar deze instapklare woning of opzoek naar een perfecte starterswoning? Conta

Neem contact op