Huis te koop

1149000€

4 slaapkamers 329 vierkante meters

Immoweb code : 11297117
Immoweb code : 11297117

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
329 vierkante meters bewoonbare ruimte
978 vierkante meters grond

Omschrijving

Pittoreske villa met landelijke afwerking te Zuienkerke

Tijdens de renovatiewerken werd er enkel gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en aandacht voor detail. De zonovergoten tuin, die helemaal geïntegreerd wordt in de woning, werd professioneel ontworpen en aangelegd door Greenhouse Tuinarchitecten. Het resultaat? Een groene omgeving die het hele jaar door tot leven komt.

Een grote troef van deze woning is haar centrale doch rustige ligging. Zo is deze gelegen nabij de prachtige omgeving van natuurdomein ‘Polderwind’ en kent het een vlotte verbinding met kuststeden zoals Knokke en Blankenberge alsook met het binnenland.

Naast een samenhorige vormgeving werd er ook voldoende aandacht besteed aan het creëren van een energiezuinige woning met een laag energieverbruik. Zo beschikt de woning over een zonneboiler, zonnepanelen en een verwarmingsinstallatie op aardgas van hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met de vloerverwarming, de verwarmingselementen en de open haard kunt u genieten van comfortabel wonen met een kleine ecologische voetafdruk.

De woning omvat 2 badkamers en 4 slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding. Zo kunt u de woning aanpassen aan uw groeiende behoeften en wensen. De keuken, het kloppende hart van het huis, nodigt uit tot een gezellig samenkomen met uitzicht over de tuin. Een troef van de woning is ook de aanwezigheid van een met natuurlijk licht doordrenkte bureauruimte, een ideale omgeving voor inspiratie en productiviteit.

Neem contact op