Huis te koop

* 599000€

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 11167752
Immoweb code : 11167752
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
544 vierkante meters grond

Omschrijving

nieuwbouwwoning te koop via de eigenaar/aannemer

Bent U op zoek naar een ruime moderne nieuwbouwwoning ?
Dan zal één van deze vier woningen u vast en zeker interesseren. U kan kiezen voor deze alleenstaande woning met afzonderlijke garage op een perceel van 544 m². Verder zijn er in het project nog een half open woning op een perceel van 673 m², nog een semi halfopen woning op een perceel van 330 m² en een halfopen woning op een perceel van 402 m².
Rustig gelegen in het idyllische Machelen-aan-de-leie, een pittoreske deelgemeente van Zulte die gekend is om haar unieke ligging aan een oude leie-arm, alsook om haar kunstenaarsverleden met o.a. Roger Raveel. De vier woningen hebben een uitstekende ligging in een rustige straat nabij het centrum waar u alles kan vinden op wandel- en fietsafstand : scholen, diverse handels- en horecazaken, het provinciaal domein Brielmeersen, openbaar vervoer en het stadscentrum van Deinze en Waregem. Verder is er ook een heel vlotte verbinding met de E17 (Gent-Kortrijk).
Deze moderne nieuwbouwwoningen voldoen ruimschoots aan de noden van een gemiddeld gezin.
Alles wordt met duurzame en kwalitatieve materialen afgewerkt volgens de hedendaagse normen (E-peil < 10).
Mits een minprijs van 40.000,-€ kan u in onderling overleg ook zelf instaan voor de verdere afwerking (keuken,vloeren/parket,badkamers,tuinaanleg....)

Neem contact op