Huis te koop

* 409850€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11103037
Immoweb code : 11103037
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
427 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime hedendaagse BEN-woning

Zutendaal ligt nabij het Nationaal Park Hoge Kempen, het enige nationale park in België. Dit park is bekend om zijn uitgestrekte bossen, heidegebieden en diverse flora en fauna. Zutendaal ligt niet ver van steden als Genk, Hasselt en de grens met Nederland waardoor het een strategische locatie is voor mensen die tussen België en Nederland willen reizen.

Onze casco plus formule vormt het perfecte vertrekpunt voor gepersonaliseerd wonen. Met een solide basis en de nieuwste materialen inclusief bouwtechnieken bieden we de structuur waarop jij je eigen stempel kunt drukken. Jouw stijl, jouw visie - het begint allemaal hier.

Bij WGPB gaan we verder dan standaardoplossingen. Onze woningen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook bespaart op energiekosten. Dankzij de slimme integratie van zonnepanelen en een warmtepomp kun je genieten van een comfortabele levensstijl met minimale impact op de planeet.

De woning wordt casco-plus opgeleverd inclusief externe overeenkomsten (studiekosten architect, ingenieur, grondsondering, veiligheidscoördinatie en energieprestatie).

Wat wordt er opgeleverd ?
` ruwbouw, dakwerken, buitenschrijnwerk;
` technieken: elektriciteit, sanitaire leidingen, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie type D-systeem, photovoltaïsche panelen;
` pleisterwerken, vloerisolatie, chapewerken.

Totale prijs van de casco-plus woning incl. btw, bouwgrond en externe overeenkomsten bedraagt € ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op