Huis te koop

695000€

5 slaapkamers 412 vierkante meters

Immoweb code : 11344949
Immoweb code : 11344949

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
412 vierkante meters bewoonbare ruimte
2611 vierkante meters grond

Omschrijving

PRESTIGIEUZE VILLA OP RIANT PERCEEL VAN 26A 11CA !

PRESTIGIEUZE VILLA OP RIANT PERCEEL VAN 26A 11CA !

We vinden deze imposante woning terug in een rustige en aantrekkelijke buurt in de gemeente Zutendaal.
Zutendaal staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving. Het is overigens de thuisbasis van het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit park biedt uitgestrekte bossen en talloze wandel- en fietspaden, waardoor het een populaire bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars.

De woning is bovendien gunstig gelegen nabij de Nederlandse grens en de gemeentes Lanaken, Genk en Hasselt.
Alle faciliteiten zoals scholen, winkels en horeca zijn in de directe omgeving gelegen.

INDELING:

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een riante inkomhal, dewelke toegang verleent naar het royale leefgedeelte met een indrukwekkende oppervlakte van +/- 73 m². Deze ruimte biedt voldoende plaats voor een woonkamer, eetkamer en een familieruimte.
Naast het leefgedeelte bevindt zich de keuken, opgetrokken in essenhout met een granieten keukenblad. Deze is voorzien van alle luxe, waaronder een elektrische kookplaat, ingebouwde koelkast, friteuse, ingebouwd afwasmachine en een oven. De keuken biedt tevens voldoende ruimte voor een eethoek.
Bovendien is er op het gelijkvloers een polyvalente ruimte met veelzijdige mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een extra slaapkamer, bureauruimte etc en een wasruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De master bedroom heeft een extra verdieping tot

Neem contact op