Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11374001
Immoweb code : 11374001

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
1657 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met prachtige tuin

Zwalm- Deze prachtige woning in Beerlegem, Zwalm, is een ideale gezinswoning. Gelegen op een perceel van maar liefst 1657m2, gebouwd in 1993, straalt het huis een warme en gezellige uitstraling uit. De tuin rondom de woning is goed onderhouden en biedt veel open ruimte om te genieten van de buitenlucht. Er is een ruim zonnig terras waarop u van heerlijke zomeravonden kan genieten. Achteraan de tuin bevindt zich op heden een moestuin met kleine serre en daar grenst de eigendom aan een open weiland. Het open zicht is gegarandeerd.

De woning zelf beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een ruime woonkamer, een moderne keuken en meerdere slaapkamers (2 op gelijkvloers) en een vernieuwde badkamer met bad. Een zeer ruime dubbel garage, berging. Daarnaast is er toegang via vaste trap naar een ruime (zolder)ruimte die ingericht is als extra leefruimte met een kamer en zelfs eigen douche en keukentje. Ideaal voor inwonende ouders of studerende kinderen die al graag eens wat privacy willen genieten. Verder is er ook de mogelijkheid om de bovenverdieping aan te passen en in te richten als meerdere slaapkamers indien gewenst.
De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de tuin.

De ligging van de woning is ook ideaal. Gelegen in het rustige Zwalm, is het een perfecte plek om tot rust te komen. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, op korte afstand te vinden. Merelbeke en de oprit van de a

Neem contact op