Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11403770
Immoweb code : 11403770

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
1881 vierkante meters grond

Omschrijving

VILLAWONING met mogelijkheid tot LOODS van 200m²

Bent u op zoek naar een ruime woning op een perceel van 1900 m² met grote tuin/weide en mogelijkheid tot het verkrijgen van een vergunning voor de bouw van een loods van 200m² (gespecifieerd in de verkavelingsvergunning)? Dan is dit een opportuniteit voor u!

In deze mooie villawoning komt u binnen in de imposante inkomhal met gastentoilet en toegang tot de bureauruimte. Aansluitend vindt u een grote woonruimte met openhaard en eetruimte met veel lichtinval. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de ruime keuken heeft u door de grote raampartijen niet enkel zicht maar ook toegang tot het terras en ruime tuin/weide. Naast de keuken is er nog een handige berging met douche.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een berging en een badkamer aanwezig. De grote “vide” kan er makkelijk een gamehoek of extra bureau geplaatst worden voor thuiswerk. Verder is er een inpandige garage, een fietsenberging en een bovenliggende zolderruimte. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (4400wp) en heeft een C-energielabel.

De tuin/weide van 1900 m² biedt de mogelijkheid tot het houden van schapen, geiten, paarden, … . Er zijn reeds stallingen aanwezig en de verkavelingsvergunning bied de mogelijkheid tot het bouwen van een loods van 200 m². Naast de woning is er een oprit die toegang kan geven aan de loods.

Gelegen vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, op 15 km van de autosnelweg en 20 km van centrum Gent.

Deze zeer goed onderhouden villawoning biedt heel wat mogelijkheden.

Neem contact op