Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11259413
Immoweb code : 11259413

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
266 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met uitweg in centrum Zwevegem

In hartje Zwevegem treffen we deze instapklare woning met garage en uitweg !!Geniet van het gemak van alles binnen handbereik, zoals slagers, bakkers, kapper, tandarts, okay, scholen, bushalte en zoveel meer. Ook kent deze woning een zeer vlotte verbinding, zowel met de wagen zit je binnen 5 minuten op de E17. Ook met de fiets kan je hier vlot weg. De woning is namelijk gelegen aan het gulden sporen fietspad waardoor je met de fiets binnen 15 min in Kortrijk staat.
Gelijkvloers
Gezellige leefruimte, compleet met houtkachel, aangrenzende ingerichte open keuken met zeer veel lichtinval, apart toilet, badkamer met douche, lavabomeubel en de voorzieningen om wasmachine en droogkast proper op te bergen.

Verdieping 
Twee ruime slaapkamers en een vaste trap naar het 2e verdiep, waar u de mogelijkheid hebt om de master bedroom of speelkamer te creëren , waardoor u de woning naar uw wensen kunt aanpassen.

Troeven


Garage met uitweg achteraan de woning waardoor u geniet van extra gemak en parkeermogelijkheden
Volledig aangelegde gezellige tuin
Instapklare woning in het centrum
Regenput
Steenput
Geen renovatieverplichting
 

Deze unieke kans om te wonen in het bruisende Zwevegem wacht op jou. Zit je nog met vragen? Neem contact met Martijn via [email protected] of via 0470/62.95.68 voor meer informatie of een bezichtiging, en ontdek de mogelijkheden van jouw nieuwe thuis.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op