Huis te koop

285000€

4 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11393692
Immoweb code : 11393692

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning met 4 slpks, garage en tuin

Dit pand kan je vrij bezoeken op 8 juni van 13u tot 14u tijdens onze ERA Open Huizen Dag.

Gelegen in een aangename buurt met vlotte bereikbaarheid, biedt deze woning een harmonieuze combinatie van ruimte en functionaliteit.

Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een ruime leefruimte, perfect om uw gasten te ontvangen of gewoon te ontspannen met het gezin. De deels open keuken, voorzien van de nodige apparatuur en voldoende kastruimte, vormt het hart van het huis en biedt een naadloze overgang naar de leefruimte. Als handige koele berging is er de droge kelder.

Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de prachtige tuin, compleet met een ruim terras waar u kunt ontspannen onder de zon. Een handig tuinhuis biedt extra opslagruimte voor tuingereedschap en fietsen, terwijl de aanleg van de tuin zorgt voor privacy en rust.

Een garage met aansluitende berging biedt niet alleen voldoende parkeergelegenheid voor uw voertuig(en), maar ook extra opslagruimte en een handige doorgang naar de tuin, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld tuinafval rechtstreeks vanaf uw auto mee te nemen.

De trap leidt naar de eerste verdieping waar vier comfortabele slaapkamers te vinden zijn, elk met voldoende ruimte en natuurlijk licht. De badkamer is uitgerust met een douche en een dubbele wastafel in meubel. Zowel op het gelijkvloers als op de verdieping bevindt zich een apart toilet voor extra comfort!

Tenslott

Neem contact op