Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11405897
Immoweb code : 11405897

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
377 vierkante meters grond

Omschrijving

Ben woning met drie slaapkamers en tuin

Deze nieuwbouw woning is gelegen tussen Avelgem en Zwevegem. De woning bevindt zich in een rustige omgeving met veel groen in de buurt. In de directe omgeving heb je winkels en een school. Parkeergelegenheid is er voldoende aan het pand.
De woning is heel energiezuinig dankzij haar uitvoerige isolatie en zonnepanelen. Ook de verwarmingsinstallatie is heel energiezuinig zodat u van optimaal comfort kan genieten.
De woning is voorzien van vloerverwarming en alle ruimtes kunnen via een afzonderlijke thermostaat bediend worden, zodat er geen onnodig verlies is.

Het pand beschikt over een moderne, grote leefruimte. De grote glaspartijen zorgen voor licht en warmte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de open keuken die voorzien is van alle comfort (vaatwasser, koelkast, kookvuur, oven en dubbele spoelbak). Alle toestellen worden voorzien van het merk Siemens. Tevens is er nog een grote berging aan de leefkeuken. Vervolgens kom je terecht op het zuidwest-gerichte terras waar je in alle rust kan genieten. De woning is eveneens voorzien van een praktische carport. Om helemaal tot rust te komen is er de badkamer die voorzien is van een ligbad en inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Tot slot zijn er 3 slaapkamers.

De woning wordt volledig afgewerkt verkocht. De tuin wordt nog aangelegd en de woning wordt nog volledig geschilderd. U kan de woning dus meteen na aankoop betreden zonder extra kosten.

De woning is momenteel nog in afwerkings

Neem contact op