Huis te koop

439000€

4 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 11327475
Immoweb code : 11327475

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle gezinswoning met 4 slaapkamers nabij centrum …

Deze karaktervolle gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 263 m² is gelegen op een perceel van 600 m² nabij centrum Zwevezele. Groot- en kleinhandel, lager onderwijs, sporthal, Kasteelpark,... bevinden zich allen in de nabije omgeving. De woning onderging al verschillende verbeteringswerken. Zo werd het dak geïsoleerd, is er HR-beglazing, is er centrale verwarming op aardgas (HR-ketel), is er spouwmuurisolatie, zijn er 16 zonnepanelen,... Wat ervoor zorgt dat deze woning geniet van een gunstige EPC-score (label B).

We betreden de woning via de inkomhal die beschikt over een gastentoilet. De inkomhal verleent ons toegang tot zowel de twee bureauruimtes als de lichtrijke leefruimte met zit- en eetplaats. Verder treffen we de geïnstalleerde keuken met aansluitend de wasplaats en berging.

Op de verdieping bereiken we via de nachthal 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en douche.

Verder beschikt deze woning over een kelder en zolderruimte.

Bovendien zijn uw parkeerproblemen hier van de baan door de aanwezigheid van een ruime oprit en bijgebouw met automatische poort die plaats kan bieden aan twee wagens.

Ten slotte is het zalig vertoeven in de west gerichte tuin die beschikt over twee terrassen.

Ontdek de troeven die deze woning te bieden heeft en plan snel uw bezoek in! 051/47 48 47

Troeven
*Instapklaar
*Gunstig EPC (label B)
*Centrale ligging
*Ruime oprit en bijgebouw


1) Stedenbouwkundige beste…

Neem contact op