Kantoren te huur

906€ per maand

90 vierkante meters

Immoweb code : 7045200

Overzicht

90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Kom vandaag langs en bekijk de ruimte met eigen ogen

Boek een betaalbaar privékantoor voor 3 of 4 personen. Geniet van 15 vierkante meter privéwerkruimte, onbeperkt en snel draadloos internet, on-site administratieve ondersteuning en toegang tot meer dan 70 vierkante meter gedeelde vergader- en pauzeruimte.
Dit is een volledig gemeubileerd privékantoor voor 3 of 4 personen met modern, ergonomisch kantoormeubilair, snel en draadloos internet, vaste telefoonlijnen en handsets, en toegang tot een printer, scanner en kopieerapparaat voor algemeen gebruik. U kunt gebruik maken van administratieve diensten, waaronder een professionele telefoondienst, een receptie en doorstuurservice voor uw post en een receptioniste die uw bezoekers verwelkomt. We kunnen kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer. Laat uw kantoorbehoeften aan ons over, zodat u meer tijd heeft om u op uw bedrijf te richten.
We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Neem nu contact op

https://www.regus.be/nl-be/office-space/belgium/antwerpen/antwerpen-harmonie?utm_source=immoweb.be&utm_medium=portal

Neem contact op