Kantoorgebouw te huur

3900€ + 400€ per maand

380 vierkante meters

Immoweb code : 11163254
Immoweb code : 11163254

Overzicht

2 badkamers
380 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Levendige Google-esk kantoorruimte in centrum Brussel

Welkom in onze onlangs gerenoveerde (2023) moderne kantoorruimte – waar innovatie en comfort samenkomen en productiviteit gedijt in een inspirerende omgeving. Genesteld in het hart van Brussel, op loopafstand van zowel het centrum als het Zuidstation van Brussel, biedt onze 390 m² kantoorruimte een Google-esk-sfeer.

Binnen ontmoeten modern en industrieel elkaar, groene elementen vermengen zich met voldoende daglicht en creëren een levendige en uitnodigende sfeer. Elke hoek van deze ruimte bevordert creativiteit en samenwerking, waardoor uw team zich gemotiveerd en energiek voelt.

Uitgerust met 30 bureaus en talrijke loungeruimtes, brengt deze ruimte moeiteloos focus en ontspanning in evenwicht.
Voor die cruciale vergaderingen en brainstormsessies biedt ons kantoor een ronde tafel, een grote vergaderruimte en twee vergaderboxen in de lucht. Het kantoor beschikt over een keuken, bar, twee toiletten/badkamers (met douche) en een grote kelder voor opslag.

Het volledig ingerichte en uitgeruste kantoor kan twee dagen per week gehuurd worden om aan de office day behoeften van uw team te voldoen. Prijs te bespreken.

Neem contact op