Kantoorgebouw te huur

2500€ per maand

Immoweb code : 11277478
Immoweb code : 11277478

Overzicht

24075 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

MACNASH CORPORATE PRESENTS YOU - THE CRESCENT ANDERLECHT

ANDERLECHT - U wilt professioneel, maar vooral ook flexibel werken? Kies dan voor The Crescent! The Crescent biedt u verschillende flexibele werkplekken en comfortabele vergaderzalen aan. Dit zijn aangename en ideaal gelegen sites waar u alles vindt wat veeleisende, snelgroeiende ondernemingen vandaag nodig hebben om op een moderne manier te kunnen functioneren. Huurmogelijkheden vanaf 100 m²- 1000m². Professionele dienstverlening en onthaal, state-of-the-art kantoren, ruime en functionele vergaderzalen, een uitstekend restaurant en flexibele parkeermogelijkheden zijn slechts enkele van de voorzieningen die u bij The Crescent kunt verwachten.

KANTOREN
The Crescent Anderlecht biedt u vlakbij de Brusselse Ring een hypermoderne, flexibele werkomgeving. De unieke ligging in een groene omgeving omvat een indrukwekkend park, terras, ecotuin met regenwaterrecuperatie, en meer. Binnen het gebouw vindt u een elegante en zeer ruime inkomhal, waar u en uw bezoekers kosteloos en zonder reservatie kunnen plaatsnemen om elkaar te ontmoeten, te wachten, te werken of te vergaderen.

U kunt kantoorruimten combineren met vergaderzalen, en bieden ICT-aansluitingen aan op basis van uw behoeften, met plug & play mogelijkheden. Daarnaast garandeert het gebouw snelle en veilige dataconnectiviteit met private VLANs en wireless guest internet access voor uw bezoekers. Het gebouw is volledig uitgerust met wifi access points en VoIP-telefonie. Tenslotte biedt The Crescent Anderlech

Neem contact op