Kantoorgebouw te huur

* 12307€ per maand

1094 vierkante meters

Immoweb code : 11105497
Immoweb code : 11105497
*exclusief belastingen

Overzicht

1094 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Kantoren te huur in The Sage

Het globale project, een ontwerp van de welgekende architecten Corbiau en Stijfhals, is ontworpen als een coherent geheel van 3 gebouwen met tijdloze klassieke architectuur. De kantoorzone in campusstijl is gerealiseerd in 3 fases, op een totale oppervlakte van meer dan 38.000m². Het project is voorzien van alle hedendaagse gewenste technieken zoals verhoogde vloeren, koelplafonds e.a. Verder gaat alle aandacht uit naar het behoud van een groene, rustige en werkvriendelijke omgeving.

Verder voorziet The Sage sindskort enkele gemeenschappelijke voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant, vergaderruimtes, strijkdienst, fitness etc.

The Sage heeft bovenop haar architecturale aantrekkingskracht en doordachtheid een uitzonderlijk pluspunt: binnen een straal van enkele kilometers en veelal op loopafstand vindt u: het station van Berchem (toekomstige stopplaats van Eurostar en Thalys), directe toegang tot de Antwerpse ring en het daarmee verbonden net van autosnelwegen, de luchthaven van Deurne, diverse tram- en bushaltes richting Antwerpen centrum en randgemeenten.

Parkings:
- ratio 1/50 m²
- 500 euro/buitenplaats/jaar
- 1000 euro/binnenplaats/jaar

Neem contact op